Tourism, hospitality & event management (GEST502_THCY)

Présentation

Coordinateur(trice) de la matière : Gretchen Pascalis 

Lieu de la formation : IAE Savoie Mont Blanc site Chambéry (Jacob-Bellecombette) 

Période d’enseignement : semestre 5

Objectifs

* Acquire oral and written skills, level B1-B2 

* Enrich vocabulary and cultural knowledge on niche tourism and cultural tourism 

* Improve oral presentation skills

Pré-requis

B1 level

Plan du cours

* Oral presentation skills 

* Oral and written analyses of documents (audio/video/written) on niche tourism and cultural tourism (focus on the US and on incoming tourism) 

* Oral comprehension work (focus on American English)

Volume horaire

  • TD : 20.0

Bibliographie

* Slides and videos on presentation skills 

* Videos and texts from manuals and authentic sources (mainly American)

Diplômes intégrant ce cours

En bref

Crédits ECTS : 3

Méthode d'enseignement
En présence

Langue d'enseignement
Anglais

Contact(s)

UFR, Écoles, Instituts

Lieu(x)

  • Chambéry (domaine universitaire de Jacob-Bellecombette - 73)